Nassfeld - 110km aan prachtige pistes

Het Skigebied

Het skigebied Nassfeld ligt op de grens van Oostenrijk met Italië. Een prachtig berggebied met brede, goed onderhouden pistes en prachtige natuur. De bergtop bevindt zich op 2200m. De hoogst gelegen afdaling ligt op zo’n 2020m. Vanaf deze piste kunt u tevens de 7,6 km lange dalafdaling maken die dwars door de bossen gaat naar het dalstation.

Piste onderhoud en veiligheid

Nassfeld staat bekend om zijn prachtige en goed onderhouden pistes. Gedurende de nacht worden alle pistes met de nieuwste apparatuur geprepareerd en indien nodig worden de sneeuwkanonnen gebruikt.

Volg ten aller tijde de  veiligheidregels  en/of de signalering van de toezichthouders.

De skiliften zijn allen makkelijk toegankelijk.

Ski-verhuur en service

Beneden aan de piste bevindt zich de Ski verhuur met vele opties in ski-uitrusting, bescherming en accessoires. Ski, Snowboard, Fun-ski, Bob-ski en Slee verhuur.

Bij  het middenstation is een tweede verhuur/service locatie.

Bij het dalstation kunt u uw eigen of gehuurde uitrusting
laten slijpen en/of waxen.

Uw ski uitrusting kunt u veilig opbergen in een verwarmde locker!

Fun park

Voor de meer ervaren ski en snowboarders is er een groot fun park aanwezig. Het fun park bestaat uit twee delen. Het eerste deel biedt vele leuke boxen, jumps en pipes. Het tweede gedeelte is voor de absolute gevorderde.

Evenementen

In het hoogseizoen worden er diverse leuke evenementen georganiseerd zoals op zaterdag nachtafdaling, muziek optredens in de sneeuw, verschillende wedstrijd afdalingen en gratis workshops. Meer info over de evenementen kunt u vinden op nassfeld.at.

Heerlijke variatie aan gezellige berghutten en restaurants


Eten en drinken

Nassfeld beschikt over 8 restaurants en 12 berghutten. 
Omdat het gebied aan de grens met Italië ligt is er een heerlijke variatie aan Oostenrijkse en Italiaanse specialiteiten te vinden. De karakteristieke houten eetgelegenheden met personeel in lederhosen geven het echte wintersport gevoel. 

Wie een lekker drankje wil drinken met veel gezelligheid en goede muziek is Zur Berghex een bekende en heerlijke plek met een fantastisch uitzicht. Liever een drankje na het afdalen? Dan kunt u beneden bij Zum Alois of de Bärenhutte terecht.

Suze & Jan-Willem Torken
Tel nr    : +31 (6) 53 616 383
Email    info@villavicana.nl

Villa Vicana
A-9632 Kirchbach/Gailtal
Karnten/Karinthie
Oostenrijk     

GPS : N46° 38.587 E13° 10.912  

nl_NLNederlands